Monday, June 18, 2007


τα μπλόγκς είναι φτηνό ξεπούλημα εικόνας , ηλίθιες εντυπώσεις και τίποτα άλλο , είμαστε μόνο εικόνα , είμαστε αυτό που φαινόμαστε στους άλλους κι αν αυτό δεν είναι πάντα , είναι γιατί δεν είμαστε πάντα , όλοι , ίδιοι . Ο κόσμος μου αποτελείται από εικόνες , ρευστές κι επαναλαμβανόμενες , έχτισα με τις εικόνες μου εμπειρίες και μια (ψευδ)αίσθηση αξίας της ζωής μου , της ύπαρξης , της σκέψης μου κτλ κτλ , ενώ η αξία είναι μηδαμινή , ανύπαρκτη . γεννιόμαστε για να πεθάνουμε και δεν υπάρχει τίποτα πιο μηδενιστικό απ’αυτό στη ζωή μας . Οι θεωρίες , οι μπούρδες , τα ένστικτα , καταντούν όλα αβάσταχτα βαρετά και πάντα αναζητούμε νέες θεωρίες και μπούρδες .

Το φετινό καλοκαίρι είναι τελείως στεγνό κι απάνεμο . Είναι νέο , με το νέο κόστος μιας πρώιμης ενηλικίωσης . το βαρύ κόστος των λαθών-κλισέ που ενώ είσαι σίγουρη πως ποτέ δεν θα κάνεις , πέφτουν βαριά στο κεφάλι σου για να επιβεβαιώσεις ότι δεν είσαι τίποτε παραπάνω από ένα κλισέ . Ένα προιόν , κατασκεύασμα λόγου κι εικόνας . Τα αγόρια στο στεγνό μου καλοκαίρι είναι καυτά , με τα σορτσάκια τους και την βαριά τους σεξουαλικότητα που περιφέρουν ανέμελα σε πεζοδρόμους , πουστράδικα , λεωφορεία . Τα αγόρια στο στεγνό μου καλοκαίρι είναι μακρινά και ξένα . Φορτωμένα με το βάρος των λαθών-κλισέ, περιτριγυρίζουν μόνο τη ζωή μου .

Τα αγόρια , τα κορίτσια και οι άνθρωποι , οι εικόνες και οι θεωρήσεις , είμαστε κενά και άδεια όλα , πιονάκια απλά , εγωκεντρικά γεννήματα του λόγου , να γεμίζουμε τις τυχαία φωτισμένες πόλεις , τις παραλίες και τις υπαίθριες μνήμες μας , να μιλάμε , να κλαίμε , να αισθανόμαστε , να πεθαίνουμε , με την υπέροχη σιγουριά πως δεν πρόκειται ποτε να ξαναγεννηθούμε .

19 comments:

Σερσέμης said...

Έτσι ακριβώς είναι. Τώρα για το αν είναι έτσι για όλους ή για κάποιους μόνο, δεν ξέρω...

etalon said...

υπεροχο σχολιο. εισαι σιγουρα πανω απο 50. αυτο ειναι σοφια ζωης και ακριβως γι αυτο απιστευτα γοητευτικος... υπαρχουν παιδια που θελουν τετοιους ανθρωπους,πολυ κοντα στη ζωη τους.λιγα αλλα υπάρχουν...

Paranoia said...

Γουστάρω τρελλά
το σπίτι σου...

επιτέλους

les_boi said...

Guadalquivir δεν είναι για κανένα , άρα και για όλους(σε νεα μαγική συσκευασία)...
etalon ναι το ανακάλυψες ότι είμαι πάνω απο 50 κιλά , που το έμαθες;ποιος στο είπε;ποιους ανθρώπους εννοείς;ποια παιδιά;
Paranoia :-*

mistress said...

mou areseis
mporw na se episkeptomai?

les_boi said...

κοκκινίζω;-Ρ
ελεύθερα καλέ , at your service;-)

ο δείμος του πολίτη said...

Γιατί τόση απαισιοδοξία;

etalon said...

ok συνηλθες? η ...ακομη? -))

les_boi said...

γιατι έτσι:-ΡΡΡ
συνήλθα και συνεχίζω σε νέο μπλογκ:-Ρ

ds said...

"τα μπλόγκς είναι φτηνό ξεπούλημα εικόνας , ηλίθιες εντυπώσεις και τίποτα άλλο "

Συμφωνώ για το 90% των ελληνικών blog.

Anonymous said...

καλησπέρα σου, τυχαια βρέθηκα εδώ,συνηθιζω δε ξέρω για ποιό λόγο να δείχνω συμπάθεια σε όσους ανθρώπους στεναχωριούνται λόγω ευαισθησίας, λόγω ανθρωπιάς θέλω να λέω..
γράφω πρόχειρα,μη δώσεις βάση στο συντακτικό, πρόσεξα να παίζει πολύ στα μπλοκς,λίγες μέρες που τα κοιτάω, προσωπικά με βρίσκει παντελώς αδιάφορη
όπως αδιαφορη μ αφήνει το πως θελει να χρησιμοποιεί κανείς το μουνί ή το πουλί του
τι ειμαστε δλδ θυρωροί στους οργασμούς άλλων;
τελοσπάντων θεωρώ ότι το λιγότερο που έχει σημασία είναι τα γουστα του καθενώς

να είσαι καλά

revqueer said...

"Τα αγόρια , τα κορίτσια και οι άνθρωποι , οι εικόνες και οι θεωρήσεις , είμαστε κενά και άδεια όλα , πιονάκια απλά , εγωκεντρικά γεννήματα του λόγου , να γεμίζουμε τις τυχαία φωτισμένες πόλεις , τις παραλίες και τις υπαίθριες μνήμες μας , να μιλάμε , να κλαίμε , να αισθανόμαστε , να πεθαίνουμε , με την υπέροχη σιγουριά πως δεν πρόκειται ποτε να ξαναγεννηθούμε ."

Αν ποτέ καταφέρω να γράψω κάτι τόσο μοναδικό, θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος.
Thanxxx!!

ολα θα πανε καλα... said...

Καλησπέρα!
Εγώ πάντως έχω τη σιγουριά ότι θα ξαναγεννηθώ και θα είμαι αυτό που δεν ήμουν εδώ.Για να υπάρξει και μια ισορροπία και δικαιοσύνη,έννοιες στις οποίες πιστεύω.

hono-gr said...

Kalhspera, Wreo blog file, Egw eimai bloger tis teleytees 15 meres. Tha xarw na se dw sto blog mou:
http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/porneia-kathe-shesh-ektos-gamoy-sas-akoyw.html

pinos said...

κιτα αν αυτι ειναι η αυτοεχτομισει που εχεις για τιν ζοησου και το blog το καταλαβενο αλλα απο εκει και περα μιν βαζεις ολα τα blog μεσα στο ιδιο καζανι.
σε λιγο σε βλεπο να καοβις και καμια φλεβα χαλαροσε λιγο

Anonymous said...

Добавим сообщение о вашем предприятии на 3500 доски,100000 форумов и 50000 блогов быстро после обращения.Цена всего 250 рублей и о вашей фирме узнают десятки тысяч покупателей.Предоставляем отчет.Наш тел. 89266853242 ICQ 568113539 rutop10@mail точка ru PS.Раскручиваем и выводим в ТОР сайты

Combat18 said...

ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ, ΨΩΛΟΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗ, ΠΑΝΤΟΨΩΛΟΓΝΩΣΤΗ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΨΩΛΑΡΜΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, Ε; ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΝΑΓΕ. ΧΥΣΟΨΩΛΕΤΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ, ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ! ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 300 ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΟΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟΥ!

Anonymous said...

Hеу thеre! I know thіs is sort of οff-topic howevеr I nеeded to ask.

Does operating a well-established blοg like yours requіre
a massive аmount ωorκ? I'm completely new to blogging but I do write in my diary everyday. I'd likе
to start a blog so I can share my persοnаl
expeгience and feelіngs online. Please let me know if you havе
any ideaѕ or tipѕ for brand new aspirіng blog
owners. Apprеciate it!

Fееl freе to surf to mу web page .
.. Pantyhose Models

Anonymous said...

dating hentai dating sim games http://loveepicentre.com/ dating industry
freshman senior highschool dating [url=http://loveepicentre.com/]mike1263 dating[/url] matt hawkins dating sites
dating in puntarenas costa rica [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]online dating services for senior citizens[/url] gospels dating [url=http://loveepicentre.com/user/hajara_1/]hajara_1[/url] wife is dating black man