Saturday, April 21, 2007

κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει αυτές τις μέρες , χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω ή να το αποδώσω στο χρώμα ή τον ήχο των ημερών μου , νιώθω τον κόσμο μου να καταρρέει και να ανασυντίθεται κάθε δευτερόλεπτο μέσα στα μάτια του ή στο πρόσωπο μου , που βιαστικά καθρεφτίζεται στις βιαστικές επιφάνειες των δρόμων και στα περαστικά πρόσωπα , που συνέχεια ψάχνει να κατακερματιστεί ολοκληρωτικά μην αφηνοντάς με να κάνω τίποτα , μόνος θεατής να στέκομαι στην αυτοκαταστροφή μου , όπως χτυπούν οι ράγες και οι σκέψεις μου εξατμίζονται στον μαύρο τοίχο του μετρό , όπως εκείνο το ζευγάρι αγκαλιάζεται σφιχτά δίπλα μου ενώ εγώ μένω να τον κοιτάζω απέναντι χαμένο στο πλήθος , χαμένος στο πλήθος , να κοιμάμαι και να ξυπνάω μόνος μου , άηχος , άοσμος , βουβός

4 comments:

Queerdom said...

Τέτοιες ώρες περίεργες..τι άλλο να γράψει κανείς..δεν ξέρω αν θες να ακούσεις κάτι..οπότε θα σ'αφήσω στη σιωπή σου..αλλά έχει πολύ γκρέμισμα και ανασύνθεση ο δρόμος ακόμα..

Man on the moon said...

καλησπερα,

θα συμφωνησω με την queerdom.

το blog σου ειναι απο τα πιο καλα που εχω διαβασει. γεματο συναισθηματα και οχι 'ακαδημαικες' η καφενειακες αναλυσεις... ωμο και συναισθηματικο... οπως πρεπει να ειναι.

περιμενω το νεο σου ποστ.

etalon said...

Σταματα αμεσως να νιωθεις ενοχες(ξερεις εσυ γιατι...) κοιτα να νιωσεις την απολαυση αυτου που λεγεται...καθημερινοτητα!!!
Μπορεις!

les_boi said...

queerdom prolly right
man thanx;-)
etalon δεν ξέρω αν λέγεται ενοχές , σιγουρα μαλακία και σίγουρα το απολαμβάνω (most of the times)