Friday, April 06, 2007

Η μεγάλη παρασκευή σήμερα και η μεγάλη παρασκευή πέρσι , ανακύκλωση . Οι μέρες έχουν την τάση να επαναλαμβάνονται . Ξύπνημα αργά , βόλτα και σπίτι όπου οι γονείς μου είναι έτοιμοι για την εκκλησία . Από την τηλεόραση ακούγονται πεταχτά κάτι ύμνοι . Το ίδιο άρωμα της μαμάς , οι ίδιες ετοιμασίες , οι ίδιες κουβέντες . Φεύγουν και μένω μόνος μου σπίτι . Βαριεστημένα τρώω κουλουράκια και μένω να κοιτάζω την οθόνη . Δεν έπρεπε να είμαι εδώ . Τουλάχιστον έχει ησυχία . Τουλάχιστον δεν έχει πανελλήνιες και δεν πέφτει αναπάντητη απ'τον Ν. Δεν θα τα φτιάξει με τον Π. , χώρισαν . Ένας χρόνος έχει περάσει κι εξακολουθώ να είμαι κάτι που έχω ξεχάσει .

2 comments:

stavrosgiannakopoulos said...

Ξενύχτησα διαβάζοντας τα γραπτά σου, τα ποιήματα σου. Έχω περάσει από τα εξής στάδια διαβάζοντας σε: περιέργεια, σαστιμάρα, θετικό γνέψιμο του κεφαλιού-συναίνεση, θαυμασμό, ανατριχίλα, ηδονή-έρωτα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα συναισθήματα που μου χάρισες. Θαρρώ πως είσαι ένας ανερχόμενος ποιητής και σου βγάζω το καπέλο.

Είναι αξιοσημείωτο το νεαρόν της ηλικίας σου. Θα σου πρότεινα να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό ποίησης που διοργανώνει φέτος ο Πολύχρωμος Πλανήτης, αν και μάλλον θα το γνωρίζεις.

www.colourfulplanet.gr

Θα ήθελα να σου προτείνω, αν θες φυσικά και εσύ να προωθήσουμε ως ιστολόγο ή ως φυσικό πρόσωπο, αν το επιθυμείς, στο ευρύ κοινό.

Ονομάζομαι Σταύρος Γιαννακόπουλος και είμαι μέλος του ανθρωπιστικού κινήματος www.bepositive.gr
το οποίο εκδίδει εδώ και 4 χρόνια το διμηνιαίο περιοδικό Antivirus κατά του ιού της βίας.
http://www.avmag.gr/

Το @ μου είναι stavrosperugia@hotmail.com

Αν το επιθυμείς και εσύ θα ήταν εξαιρετική ιδέα και άπλετη η χαρά μας να εκδίδαμε κάποια ποιήματά σου για μα σε διαβάσουν και όσοι δεν ασχολούνται με το διαδύκτυο. Το περιοδικό μας εκδίδεται σε έντυπη μορφή πέραν της ηλεκτρονικής.

Είναι δωρεάν περιοδικό και είμαστε όλοι εθελοντές. Θα περιμένω με ανυπομονυσία την απάντησή σου.


Με αληθινή εκτίμηση

Σταύρος Γιαννακόπουλος

les_boi said...

σ'ευχαριστώ πολύ
χαίρομαι που σ'άρεσαν όσα έχω γράψει , εδώ εμένα δε μ'αρέσουν;-Ρ
δεν θέλησα να συμμετέχω στο διαγωνισμό ποίησης γιατί δεν πιστεύω πως γράφω ποιήματα,την έχω χάσει αυτη την ικανότητα απο τότε που τέλειωσα το λύκειο ... φυσικά μπορείτε να δημοσιεύσετε ότι επιθυμείτε απο τα blog μου και στο antivirus και όπου θέλετε , χαρά μου θα είναι ,δεν θέλω όμως καμία συμμετοχή μου ως φυσικό πρόσωπο γιατι νομίζω πως έτσι χάνεται κι η ουσία αυτού που κάνω , εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία του διαδικτύου για να εκφράσω ότι γουστάρω
κάνετε όση πρωοθηση θέλετε λοιπόν, θα χαρώ να διαβαστώ απο περισσότερους αλλα ως les-boi;-)
ευχαριστώ και πάλι