Monday, February 19, 2007

λοιπόν επειδή έλαβα πρόσκληση απο το αγαπητό μου pornboy (την οποια άργησα να δω λόγω καρναβαλικών υποχρεώσεων) αναφέρω κι εγω 5 πράγματα to know me better:

1.Οταν ήμουνα περίπου 7 χρονών κλεινόμουνα με φίλους μου(αγόρια μόνο) είτε στην αποθηκούλα είτε σε κάποια γωνιά της πηλωτής της πολυκατοικίας μου και γδυνόμουνα μπροστά τους , δείχνοντας περήφανα το πουλάκι μου . Αυτό δεν το έχω πει ποτε και σε κανένα γιατι μέχρι μια μεγάλη ηλικία ντρεπόμουνα τρομερά γι'αυτο . Μια μέρα που η μαμά μου με φώναζε απ'το θυροτηλέφωνο να πάω να φάω κι εγω κλεισμένος στην αποθηκούλα δεν άκουγα , κατέβηκε και μ'έπιασε . Δεν έχω ιδέα γιατι το κανα . Παρ'οτι ήμουν νιάνιαρο , το θυμάμαι ξεκάθαρα ποσο είχα ντραπεί , δεν νομίζω να έχω νιώσει χειρότερα στη ζωή μου .

2.Ίσως να ήταν χειρότερα όταν οι γονείς μου ανακάλυψαν στα 15 μου ότι είμαι gay , τους είπα τα πιο άθλια ψέμματα και τα χαψαν . Ακόμα (αν και υποψιάζονται) δεν ξέρουν . Εκείνο το πρωί η μανα μου με κοίταζε με τέτοιο τρόπο που ένιωθα πως δεν με αγαπούσε .

3.Είμαι χαμένος , μπερδεμένος κτλ , χωρίς σαφή ιδεολόγική τοποθέτηση και άποψη . Μ'αρέσει το queer theory και η αναρχία , γίνομαι απορριπτικός οταν οσμίζομαι απορριψη . Αν μείνω μόνος για μια μέρα με πιάνει κατάθλιψη και φοβάμαι.

4.Μ'αρέσουν οι κοινωνικές ταινίες , απεχθάνομαι τη βία , μ'αρεσει η ασήμαντη σωματική επαφή και μ'αρέσει να φοράω μαυρα .

5.Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι έκανα μπλόγκ , μάλλον δεν είχα τι άλλο να κάνω , γουστάρω πολυ περισσότερο να γράφω σε χαρτί αυτα που νιώθω . Η ζωή μου δεν έχει θέμα . Για λίγους μήνες ακόμα θα είμαι ανήλικος . Το σέξ δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση .

α! με τη σειρά μου καλω μ.
queer_angel
(που χάθηκε;)
manifesto(για να του σπάσω τα νευρα χιχι)
καλώ επίσης τον Αλέξανδρο
και τον billzouk

3 comments:

I have been here before said...

ε! πρέπει πέντε να καλέσεις!

: )

les_boi said...

στις διαταγές σας ! :-P

Anonymous said...

Πως μου χε ξεφυγει αυτο το καλεσμα;
Τελος παντων, συγνωμη ...